С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Ухо

Резултати за ухо (4)

Вирус в ухото дебне децата

Вирус в ухото дебне децата

Вирус в ухото масово разболява децата, алармират педиатри.

Отит - инфекция на ухото

Отит, инфекция на ухото - често срещан проблем при децата

Периодът на коликите е отминал, а бебето е неспокойно, храни се трудно и изглежда, че позата за кърмене му причинява неудобство... Често проплаква и заспива трудно, дори по време на любимата разходка навън. Може би ще е добре при следващото излизане просто да се уговориш с педиатъра да погледне ушичките на мъничето.

Слухът на бебето

Слухът на бебето

Как да разбереш дали бебето ти няма проблеми със слуха? Ранното откриване на здравословните проблеми гарантира тяхното успешно разрешаване. Ранната диагностика на слуха означава да се заемеш с въпроса още през първите месеци от живота на твоето бебе. Важното е да следиш няколко лесни сигнали, които подсказват дали всичко е наред.

Има ли бебето проблеми със слуха?

Има ли бебето проблеми със слуха?

Повечето деца чуват още докато са в майчината утроба. Съвременните технически средства позволяват да се изследва слухът дори на новородени. Ако се установят проблеми, е важно да се вземат мерки преди навършването на 6-месечна възраст, тъй като бебетата започват да изучават и разбират речта и езика дълго преди да проговорят, т. е. първо се научават да слушат.


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби